Ponudba

Slovenski Med

Hojev med ali hojevec je temnejše rjavozelene barve in precej gost ter ne kristalizira rad. Ta med je skoraj brez vonja in zelo prijetnega, milega okusa. Posebno se poda k črnemu kruhu in mlečnim napitkom.

Preberi več

ApiRoyal

Apiroyal združuje dragocene proizvode iz bogate zakladnice čebeljega panja. Med, cvetni prah, matični mleček in propolis skupaj v idealnem razmerju. Apiroyal krepi imunski sistem, izboljšuje počutje in je kakovostno dopolnilo k vsakodnevni prehrani.

Preberi več

Darila

Potrebujete idejo za darilo? Ste že pomislili, da bi podarili med ali izdelek iz medu? Čebelji pridelki so del narave in slovenske tradicije, zato so nadvse primerna darila prijateljem ali poslovnim partnerjem.

Preberi več

Cvetni prah

Sestavine cvetnega prahu so zelo različne, odvisne predvsem od rastlin na katerih ga čebele nabirajo. Vsebuje: vodo, beljakovine, ogljikove hidrate, maščobe, vitamine in še nekatere druge snovi.

Preberi več

Matični mleček

Matični mleček je hrana za razvoj čebelje zalege in matico in je prava mojstrovina narave. Lahko ga opišemo kot mlečnobelo kremo kiselkasto-grenkega okusa in izrazitega vonja.

Preberi več

Propolis

Propolis je naravni izdelek čebel. Sestavljen je iz različnih rastlinskih smol, balzamov, eteričnih olj in obogaten z izločki čebeljih žlez. Propolis deluje proti bakterijam, glivicam in virusom.

Preberi več

Sveče iz čebeljega voska

Čebelji vosek imenujemo snov, ki jo izdelujejo čebele delavke v voskovnih žlezah. Vosek je rumene do rumenorjave barve, ima prijeten vonj, ki spominja na med.

Preberi več

Čebelje družine

Vsako pomlad prodam tudi nekaj čebeljih družin v sedem satnih prašilčkih z doma vzgojenimi maticami. Zrele matičnike kupujem pri dveh priznanih vzrejevalcih matic Ivanu Dremlju iz Dragovška in Avgustu Bučarju z Janč.

Preberi več

Kontaktirajte nas